Toy Story 3

Ja, ik heb keihard gelachen bij Toy Story 3..! Maar waar deel 2 mogelijk nog beter was dan het eerste deel, daar is deel 3 vooral keihard lachen. Ik miste iets van de vriendschap tussen Andy en z’n speelgoed…

In dit laatste deel staat Andy op het punt om te vertrekken naar ‘college’. En dan kan z’n speelgoed natuurlijk niet mee. Ergens wel raar, want ik had op m’n 17e niet veel speelgoed meer in m’n kamer liggen. Nee wacht: ik had op m’n 17e géén speelgoed meer in m’n kamer liggen. Maar dat terzijde… Toy Story 3 gaat vooral over het speelgoed zelf, en de reis die ze maken als ze (per ongeluk?) worden afgedankt en gedoneerd worden aan een kinderdagverblijf.

Weet je, de film zit vol met gruwelijk goede grappen. Vooral als Mr. Potatohead z’n aardappel verruilt voor ’n slappe tortilla zou je kunnen schuddebuiken. Daarnaast is die grote baby af en toe best eng, en daar spelen ze ook wel mee. Want naast grappig is Toy Story 3 ook wel een avonturenfilm, want natuurlijk is het in het kinderdagverblijf niet helemaal pluis, en wil het speelgoed toch graag terug naar Andy…

Ja, ik hoef natuurlijk niet te blijven typen. Toy Story 3 is erg goed vermaak, ook al heeft ie niet de “diepgang” van deel 2…

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0435761

Een antwoord op “Toy Story 3”

  1. Leuke film, maar waar Pixar zichzelf normaal gesproken constant verbeterd door hun volgende film altijd weer net iets beter te maken als hun vorige gebeurde dat hier naar mijn mening voor het eerst niet. Zeker, hij is beter als 2, die beter als 1 was, maar ik vond UP en Wall-E toch echt veel beter als deze derde toy story. En precies hetzelfde gaat op voor de bijbehornde short: Night & Day is erg leuk gedaan en bedacht maar toch ook minder als hun vorige ‘Partly Cloudy’. Maar er valt verder niks af te zeiken, het is gewoon pixar, en da’s altijd goed toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *