Predators (2010)

De adrenalinestoot, die ik aan het begin van de sneak afgelopen dinsdag kreeg toen ik “TROUBLEMAKER” als studio zag staan en dus dacht dat Machete zou gaan draaien, was zo groot, dat ’t de teleurstelling en behoorlijk slechte kwaliteit van Predators bijna teniet deed… Ergens kon ik namelijk best wel genieten van deze slechte film ;).

Natuurlijk slaat het allemaal nergens op: Adrien Brody (inderdaad, in zo’n film?) valt samen met een paar andere vechtersbazen uit ’n vliegtuig (?) richting aarde (?), waar ze er al snel achter komen dat ze niet alleen zijn, en het fijne van Brody’s karakter is dat hij het scenario stiekem al helemaal gelezen had. Daarnaast had hij de trailer waarschijnlijk gezien, want hij trekt namelijk nogal makkelijk de juiste conclusies.

Ach, ik vraag me wel eens af hoe ik de originele Predator zou vinden als ik ‘m nu voor ’t eerst zou zien. Waarschijnlijk zeik ik die dan ook af, terwijl ik die film – toen ik 13 of 14 was? – gruwelijk stoer en VET vond. Daarom zal er nu ook best een grote doelgroep zijn voor deze film, en ik moet eerlijk toegeven: in de categorie slechte films valt Predators best wel mee ;).

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1424381

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *