Solomon Kane (2009)

Soms kan het verfrissend zijn als je een megaslechte film ziet. In dat licht was het best koud in de Pathé bij Solomon Kane; we moesten zeker twee keer keihard lachen vanwege de stupiditeit van de dialogen. Wat een debiele film was dát. “From the legendary author of Conan The Barbarian” zegt natuurlijk ook al genoeg ;-) .

Nee, ik ga niet meer woorden vuilmaken. Als je net als ik een keer moet relativeren omdat je zoveel goede films achter elkaar gezien hebt, dan is Solomon Kane geweldig. Je denkt bijna dat ze het met opzet zo slecht hebben gemaakt, maar ben toch bang dat de makers dachten dat ze wél ’n goede film aan het maken waren…

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0970452

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *