He’s Just Not That Into You (2009)

Ik weet niet of het de recensie in de Playboy was of de aanwezigheid van Scarlett Johansson en Jennifer Connelly, maar ergens had ik ’t gevoel dat ik deze film moest zien. En achteraf gezien was het best een relaxte film om zo tijdens het eten te kijken…

In de eerdergenoemde recensie werd deze romantische komedie genoemd in het rijtje Singles en Reality Bites; relatiekomedies die gekenmerkt worden door goede, scherpe en eerlijke dialogen. Nu vind ik dat He’s Just Not That Into You bij lange na niet dat niveau haalt, maar ergens zaten er wel een paar leuke en eerlijke quotes in.

Aan de andere kant: naast de vele semi-hoofdrollen wordt de echte hoofdrol gespeeld door Ginnifer Goodwin, die hier wel echt een deuske neerzet. Natuurlijk moest Justin Long haar meerdere keren op haar plaats zetten, want ze speelt echt zo’n chick die nooit door heeft dat een kerel haar misschien niet zo leuk vindt. Achter elk vriendelijk woordje ziet ze weer iets, zodat de titel vooral vaak op haar van toepassing is.

Okay, ik typ alweer veel te veel. Ik denk dat veel chica’s deze film gaaf zullen vinden, maar ik denk dat het ook helemaal niet zo erg is om ‘m met je vriendin te moeten kijken. Had ik al verteld dat Scarlett en Jennifer meedoen?

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1001508

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *