Lesbian Vampire Killers (2009)

Hahaha, inderdaad ja: alleen die titel al :) .
Ergens snap ik niet waarom ze deze geheide ‘straight-to-video‘-titel in de sneak hebben gegooid, maar toch was ie uiteindelijk lang niet zo slecht als wat ik verwachtte…

Natuurlijk is Lesbian Vampire Killers nergens serieus. Maar eigenlijk is ie ook nergens irritant, buiten dan misschien de allerlaatste scène. Maar voordat ik daar was had ik al lang goed gelachen (soms vanwege plaatsvervangende schaamte, dat wel) en me soms afgevraagd: “Shit, was Horizonica maar zo ‘simpel’ gehouden, dan was het een betere film geweest…

Lesbian Vampire Killers gaat over twee gasten waarvan de één net z’n baan als clown-voor-kinderfeestjes heeft verloren omdat hij weer een kindje geslagen heeft, terwijl de ander voor de tiende keer door dezelfde vriendin gedumpt is. Dus: tijd voor een hike door een dorpje dat je waarschijnlijk in de openingsscène al zag. Want ja: natuurlijk is het voorspelbaar allemaal. En dat als ze dan in dat dorpje aankomen er schijnbaar alleen maar oude mannen en hele lekkere jonge meiden rondrennen, dat maakt het niet vervelender om naar te kijken :) . Dat die meiden dan uiteindelijk onder een vloek leven, of dat snel zullen gaan doen, en dat ze dan lesbisch en hitsig worden, ach: dat vergroot niet alleen de cult-potentie van deze film ;).

Shit, ik typ de hele tijd van die smilies. Natuurlijk past dat ook goed bij de film, want als je lekker kunt genieten van horror-komedie-quatsch, dan is Lesbian Vampire Killers gewoon echt wel leuk. Maar dan wel thuis op DVD, denk ik…

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1020885

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *