Killers (2010)

Soms is het heel gaaf als je van een film nog niks weet voordat je ‘m gaat kijken. Okay, ik had de trailer gezien, en die liet me vrij neutraal, maar toen ik afgelopen maandag nogal moe en gaar was, dacht ik: “Hey, ik ga gewoon naar Killers“. Had ik dat maar niet gedaan..!

Killers is gemaakt door Robert Luketic en ‘features’ Ashton Kutcher en Katherine Heigl. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik na Knocked Up best fan ben van miss Heigl, maar eigenlijk hadden The Ugly Truth (ook van Luketic) en Grey’s Anatomy (kijk ik overigens niet) mij ook wel al duidelijk moeten maken dat ze wel altijd hetzelfde typetje speelt. Luketic maakte eerder het best aardige 21, maar is daarna aan het afzakken.

Ik ga het niet hebben over ’t plot van Killers, want dat ken je al. Mijn kritiek op deze film is dat het nogal ‘hap snap’ is, als in: ooit gehoord van “geloofwaardige motivatie” meneer Luketic? Tjongejonge: Kutcher speelt een James Bond-achtige spion met licence to ‘blabla’ (grapje uit de film :(, serieus) die nogal makkelijk verliefd wordt op miss Heigl en wil stoppen met z’n werk. Natuurlijk lukt dat niet zomaar, maar niet voordat we al heel snel drie/vier jaar verder zijn en de papa van Heigl (een rol van Tom Selleck, mét snor!) ook nogal aanwezig is.

Nee, ik typ niet meer. Sla deze film over..!

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1103153

Een antwoord op “Killers (2010)”

  1. Mee eens. Deze film balanceert wat mij betreft op het randje tussen een James Bond achtige actie film en een beetje over the top humor film, maar slaat daarmee beide planken mis. Het plot is slecht, vol met gaten, en de humor is net iets te raar om erbij te passen. Afijn .. zelfs als pretentieloos vermaak voldeed hij niet aan m’n verwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *