Couples Retreat (2009)

Als je ooit een voorbeeld wilt geven aan iemand van een vermakelijk niemandalletje, dan kun je met een gerust hart Couples Retreat gebruiken. Deze nieuwe film met Vince Vaugh, Jon Favreau én Jean Reno (!) is zo’n film die helemaal verpest kan worden als je er iets teveel van verwacht. Doe dat niet, en geniet van makkelijk vermaak én een fantastische locatie: St. Regis Bora Bora..!

Eigenlijk moet ik er niet veel woorden meer aan vuil maken. Okay, het is het regiedebuut van Peter Billingsley, waarschijnlijk een jeugdvriend van Favreau en Vaughn en eigenlijk al z’n hele leven acteur. En dat zie je wel aan de film af: het is zo’n film die door een paar vrienden is gemaakt. Maar dan wel op een fantastische locatie, of zei ik dat al?

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1078940

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *