The Bounty Hunter (2010)

Nee… Ook al was ik zondagavond erg moe na drie dagen filmen en had ik echt ’n simpele film nodig, ik ben The Bounty Hunter alweer vergeten. Maar on a positive note: ik heb me dus ook niet genoeg geërgerd om me dát nog te herinneren, en ik ben niet in slaap gevallen. How’s that for a positive review? ;)

In The Bounty Hunter moet Jennifer Aniston in de rechtbank verschijnen voor een ‘minor offence‘, maar daar heeft ze geen tijd voor. Haar ex-man, Gerard Butler vol met haat voor haar, is premiejager en neemt dus graag de opdracht aan om z’n ex op te sporen en bij de gevangenis af te leveren. Dat zij een onderzoeksjournalist is, die toevallig op het spoor van een politie-‘cover-up‘ is, dat zorgt ervoor dat ze vrij snel met z’n tweeën op de vlucht moeten slaan. En wat denk je: zouden ze weer verliefd worden op elkaar?

Inderdaad: The Bounty Hunter is één groot cliché met een nogal gekunsteld verhaal. Echt zo’n film waarvan je hoopt dat er niet al teveel geld in gestoken is, en dat het voor de betrokkenen ook gewoon een tussendoortje was omdat ze net een paar weken vrij hadden. Maar dat is het toch niet. Regisseur Andy Tennant maakte met Hitch ooit een best leuke film, maar bij Fool’s Gold ben ik uit de bioscoop weggelopen, omdat ik me daar gruwelijk aan ergerde. Dat ergeren overkwam me nu niet, maar mogelijk was ik daar te moe voor…

Nee; als er echt niks anders te huur is, en je alles uit kunt zetten, dan kun je hier anderhalf uur aan ‘kwijt’. En stel dat je met je of een vriendin bent, en ze stelt je voor de keuze Did You Hear About the Morgans of The Bounty Hunter, dan zou ik 100x liever The Bounty Hunter zien. Dat dan weer wel…

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1038919

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *