Good Hair (2009)

Om volledig te zijn (neurotisch als ik ben) toch maar even kort iets over Good Hair, ook al heb ik ‘m na nog geen kwartier afgezet…

Good Hair is een documentaire over het haar van afro-Amerikanen, waar ze om onbegrijpelijke redenen ook “comedy” op geschreven hebben. Met presentator Chris Rock verwacht je dus ook iets leuks, maar toen ik na tien minuten nog niet gelachen had en ‘m nog tevergeefs extra vijf minuten gaf, heb ik ‘m maar afgezet. Misschien leuk voor kappers en/of mensen die af en toe kroeshaar moeten ontkroezen (?), en alhoewel ik denk dat Prem Radhakishun ook wel zal genieten van deze film, zorgde de film er voor dat ik me nogal een ‘bleekscheet’ voelde, want dit was dus absoluut niet mijn ding…

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1213585

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *