Jennifer’s Body (2009)

Nom de dieu: wat een kutfilm is dít..! En dan wist ik vooraf nog eens niet dat deze ook geschreven is door Diablo Cody, die vorig jaar de Oscar voor Beste Scenario won voor Juno, dus m’n verwachtingen waren al heel laag… Zou Juno dan toch echt zo’n toevalstreffer zijn geweest?

Okay, iedereen weet dat ik niet wars ben van mooie dames als Megan Fox, en het enige positieve dat ik over deze film kan zeggen is dat ze zich ook wel af en toe goed lelijk heeft laten schminken, maar daar houdt het dan ook wel op.

Jennifer's BodyDe aanwezigheid van J.K. Simmons en de productie door ene Reitman zal alleen door de Cody/Juno-link komen. De quirky dialogen die van Ellen Page’s Juno een vrijgevochten en aandoenlijke meid maakten, die slaan hier alle planken totaal mis. De film werd letterlijk UITgelachen door bijna het voltallige sneakpubliek. Misschien het enige leuke aan de film was de “iieeuww” die het meisje naast me lekker overdreven vaak uitte, of de opluchting die ze voelden dat zelfs Megan Fox door de mand kan vallen.

GADVERDAMME, wat een film!

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1131734

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *