Year One (2009)

Jack Black in een komedie van Harold Ramis, kan dat goed gaan? Nou, eigenlijk niet… Maar de film is dan ook weer zo fout (ik wilde “slecht” typen), dat ik mezelf toch betrapte op een paar lachmomenten. Of kwam dat door ’t bier?

Year One gaat over twee oermannen die worden verstoten door hun stam en dan op “wereldreis” gaan, omdat er toch meer moet zijn dan alleen hun oerwoud? Niet veel later komen ze Kaïn en Abel tegen, worden ze gevangen door Romeinen en verkocht als slaven, en uiteindelijk weet ik gewoon al niet meer hoe de film eindigt ;-) .

Nee, dit is geen film die ik aan zal raden. We hebben gelachen, maar toen stonden er wel al twee lege kratjes Bavaria buiten. Sow, ik weet het einde echt niet meer…

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1045778

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *