A Perfect Getaway (2009)

Wat misschien nog wel enger is dan de slechte kwaliteit van A Perfect Getaway zijn de best positieve reviews in Amerika (de film gaat daar dit weekend in première). Ik hoop maar dat de recensenten hard op zoek waren naar iets dat nog minder slecht was dan G.I. Joe, en dat deze film daardoor positief is ontvangen, want ik vond het één grote bocht-film..!

A Perfect Getaway gaat over een stelletje (de onlogische combi van Steve Zahn en Milla Jovovich..!) dat op huwelijksreis in Hawaii erachter komt dat er een moordend stel over de eilanden trekt en ‘newlyweds’ afslacht. De eerste helft van de film is vrij ongedefinieerd qua genre, wat er toe leidde dat ik me na zo’n 40 minuten afvroeg waarom er nog helemaal niks was gebeurd. En dan ineens de plotwending, en wat blijkt: die eerste 40 minuten moesten je op een bepaald spoor zetten die door de plotwending volledig onderuitgehaald en onmogelijk wordt.
Okay, misschien heb ik (en het hele sneak-publiek) iets gemist, maar ik vond de film achteraf zo stom dat ik ‘m eigenlijk zó wil spoilen nu dat ik ‘m in elk geval jou bespaar.

Maar okay, laat ik dat maar niet doen…

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0971209

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *