Uitslag Filmofiel.nl Oscar-poll

And we have a winner..!
Met 15 van de 24 winnaars goed is Fabian van Dongen winnaar geworden van de allereerste Filmofiel.nl Oscar-poll. Vrij direct gevolgd door Ramon Etman, die ook 15 winnaars goed had, maar twee keer heeft meegedaan, en de tweede keer ‘slechts’ 13 winnaars goed had. Gemiddeld wordt Ramon dus tweede. De derde plaats (met 13 goede voorspellingen) wordt door vier mensen gedeeld, waaronder de Filmofiel zelf ;).

Grootste verrassing onder de deelnemers waren de Oscars voor Beste Film en Beste Regie, beide gewonnen door The King’s Speech. Onder de deelnemers aan de poll werd dit slechts door 8% goed voorspeld. De meest voor de hand liggende Oscar-winnaar bleek Natalie Portman voor Black Swan, want dat had maar liefst 84% goed..!

Ik zal de naam van de persoon die maar drie winnaars goed voorspelde geheim houden…

2 Antwoorden aan “Uitslag Filmofiel.nl Oscar-poll”

  1. Geeft niks, ik had er ook maar 3 goed geraden. Ik had teveel niet gezien dus uit liefde voor het western genre + de Coen broertjes heb ik overal waar ik het even niet wist maar voor True Grit gekozen… Had echt niet verwacht dat dat de grote verliezer zou worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *