Tenderness (2008)

5 augustus 2009

In de sneak een film zien waar nog geen poster van te vinden is kan intrigerend zijn. “De nieuwe film met Russell Crowe en Laura Dern” klinkt natuurlijk ook meteen interessant, en zeer waarschijnlijk is het boek Tenderness waar deze film op gebaseerd is ook best interessant. De film is echter een vrijwel volledige teleurstelling…

Tenderness gaat over een jongen die ooit z’n ouders doodde in een vlaag van verstandsverbijstering en een suïcidaal meisje die hem opwacht zodra hij weer vrij komt. Ergens natuurlijk een interessant gegeven: een meisje die niet wil leven met een obsessie voor een jongen die zijn moorden niet tegen kan houden.

Helaas is de film geregisseerd door John Polson, die eerder Swimfan en Hide and Seek maakte. De filmfanaten zullen nu wel al genoeg weten 😉 . Met een betere regisseur had er best wel iets in gezeten, maar nu krijg ik het gevoel dat ik al teveel typ…

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0494864

Reageer met je Facebook-account

Geef een reactie